Wij zijn er ook weer: Het 15e Nationaal Kwaliteitscongres op 19 mei 2011

Al meerdere jaren zijn wij aanwezig op het Nationaal Kwaliteitscongres. Ook dit jaar zijn wij er weer bij.

Wouter Hart zal een workshop verzorgen waarbij hij het thema de Mythe van Beheersbaarheid verder uit zal diepen. Inschrijven op zijn workshop is al niet meer mogelijk. Er wordt nog gekeken of extra ruimte gecreëerd kan worden. In het najaar zal er in ieder geval een trainingsdag gaan komen die geheel aan dit thema is geweest; als het niet lukt tijdens het kwaliteitscongres, dan kan dat later dus ook nog.

BrainShare zal dit jaar samen met SqEME de beursvloer bemannen. Met SqEME kijken we ook al jaren naar wat je kunt doen en laten om slim te organiseren.

Meer doen met minder is het thema van het kwaliteitscongres. Kwaliteit is  in iedere organisatie een ‘issue’. Omdat het belangrijk is; omdat het niet altijd de aandacht krijgt die het verdient; omdat het integraal deel uitmaakt van al het doen en laten; omdat het geld kost; omdat het waarde oplevert. Juist in deze tijd is het interessant om te kijken naar wat je kunt zien als je kijkt door de bril van de kwaliteitsmanager! Geïnteresseerd? Kijk op de website van het Nationaal Kwaliteitscongres.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>